Mālama - Където наследството от миналото, среща обещанието за бъдещето

В Mālama нашето име носи в себе си две фундаментални концепции - гръцкият произход на думата mālama, означаваща злато и символизираща стойност и красота, както и хавайската дума за mālama - да се грижиш, да съхраняваш и да пазиш. Тези две влияния се събират, за да определят целта и страстта зад нашия бранд.

Grandmother named Malama

Златото на Малама

В гръцката традиция "Mālama" е синоним на злато, символизиращо чистота, стойност и красота. Това е почит към наследството на прапрабабата на нашата основателка, чието име е било Малама. Подобно на златото, ние ценим съкровищата от миналото и вярваме в тяхната непреходна стойност. Ние прегръщаме изкуството на трансформацията, превръщайки изхвърлените и вече непотребни материали в златни възможности за създаване на уникални, устойчиви стоки за дома.

Sunrise

Духът на Малама

В хавайската култура "mālama" означава да се грижиш, да съхраняваш и защитаваш. Тази концепция е сърцето на нашия бранд. Ние се ангажираме да се грижим за околната среда и да опазваме планетата чрез устойчиви практики. Това е нашият начин да творим и създаваме, като намираме вдъхновение и ресурси около нас.

a cut in half beer bottle on a wood showing the reflection of the glass

Нашата цел

Нашата цел е в две посоки: да трансформираме изхвърленото в ценно притежание и да гарантираме, че всяко произведение, което създаваме, въплъщава духа на Mālama. Ние взимаме материали, които са загубили блясъка си, и ги превръщаме в уникални, стилни и устойчиви декорации за дома. Този процес не само вдъхва нов живот на тези материали, но също така намалява отпадъците и намалява нашето въздействие върху околната среда.

Rearanging a beautiful flower bouquet in a vase made from upcycled wine bottle

Местни занаятчии, глобално въздействие

Ние си сътрудничим с локални бизнеси, които споделят нашия ангажимент за устойчивост. Избирайки Mālama, Вие подкрепяте не само нашия бранд, но и малките бизнеси и общностите, с които работим. Заедно създаваме глобално въздействие, което е в съответствие с ценностите за грижа, опазване и защита.

Присъединете се към нашето пътуване

Каним ви да се присъедините към нашето пътуване, което обединява елегантността на златото със същността на Mālama. Изберете нашите продукти, за да украсите дома си със стил и цел. Заедно можем да се грижим за нашите домове и за нашата планета, точно както подсказва името ни.